Referenties

Bruiloft 17-09-2017

Linda heeft met veel enthousiasme een prachtige foto serie gemaakt van mijn dochter en schoonzoon  van hun huwelijksdag.
Linda’s enthousiasme, mooie foto’s, verrassende invalshoeken en positieve energie maken dat we haar van harte aan iedereen aan kunnen bevelen.
Linda, bedankt!!! Je bent een topper.

Huwelijk

Linda is super. Ze heeft foto’s gemaakt van onze bruiloft in Italië. Eerst hebben we samen de omgeving verkend op zoek naar de beste plekken voor de een deel van de foto’s. Op de grote dag stond ze al voor dag en dauw op om ruim op tijd te zijn om alles vast te kunnen leggen. Linda werkt met veel enthousiasme, ze durft aanwijzingen te geven, en geeft alles van zichzelf. Heel mooi om te zien. Linda is daarnaast benaderbaar en iedereen voelt zich snel op z’n gemak bij haar. Omdat ze niet verlegen is maakt ze gemakkelijk contact en weet ze zo alles te regelen.
Ook het resultaat mag er zijn; wat een prachtige foto’s! Ook leuk gepresenteerd aan ons. Wij zouden Linda dan ook zeker aanbevelen voor een mooie shoot.

Loveshoot 09-2017 

Al meteen stelt Linda je op je gemak door haar vrolijkheid en vooral haar kennis. We hadden alle vertrouwen in het resultaat en inderdaad: het zijn superfoto’s geworden!

Bedrijfsfotografie, Acs 2017

Wij zijn een stoer bouwbedrijf met stoere kerels die het moeilijk vinden om zich kwetsbaar te laten zien. Maar of een of andere manier lukt het Linda altijd om dit te bewerkstelligen! Naast de portretten die ze heeft gemaakt van ons management team heeft ze ook meteen door op welke wijze ons bedrijf zich wil tonen. Linda kan zich goed inleven, zorgt voor een prima atmosfeer en maakt topfoto’s. Daarnaast doet ze altijd meer dan alleen dat waarvoor ze gevraagd is: zo heeft ze ook prachtige foto’s gemaakt van onze waakhonden, die als was in haar handen waren!

Particulier, Bruiloft, 2017 

Linda is een leuke en spontane fotograaf. Kwaliteit van de foto’s is ook super. Prijs kwaliteit verhouding is top.
Wij zouden haar bij iedereen aanbevelen!

Particulier, bruiloft, 2016 Huissen
“Linda is een spontane, leuke en zeer vakkundige fotografe. Ze viel ons positief op tijdens een fotoshoot op het kinderdagverblijf, waarbij ze zelfs onze zoon, die een hekel heeft aan foto’s, stralend op de foto kreeg. Zodoende hebben we haar gevraagd ook onze bruiloft te fotograferen. Ze weet met haar enthousiasme iedereen aan te steken en heeft een enorm leuke klik met kinderen. De klant staat centraal bij Linda en ze heeft zelf ook leuke en creatieve ideeën. Voor ons ook belangrijk was dat ze zelf ontspannen en relax was, waardoor we ons geen moment gehaast of opgelaten hebben gevoeld. Ook onze gasten gaven dit aan. Het zijn prachtige foto’s geworden waar we met veel plezier naar terugkijken.
Kortom, we zouden iedereen aanraden om foto’s te laten maken door Linda.”

Basisschool, 2016 Nijmegen
“Artby komt al een aantal jaren bij ons op school om alle leerlingen en leerkrachten op de foto te zetten voor de jaarlijkse schoolfoto.
Wij kiezen ieder jaar weer voor Linda vanwege haar positieve energie en enthousiasme. Dit maakt dat ze alle kinderen stralend op de foto krijgt.
Ze gaat net zo lang door totdat ze alle kinderen vrolijk op de foto heeft. Zelfs het “wachten op je beurt” is geen probleem omdat het leuk is om Linda aan het werk te zien.”

Kinderdagverblijf, portretfoto’s, 2016 Nijmegen
“Linda, bedankt voor de foto’s De pret lichtjes en de ondeugd straalde van de foto’s af. Bedankt!”

Particulier, portretfoto’s, 2016 Nijmegen
“Met mijn 3 zussen en onze ouders hebben we samen met Artby een leuke fotoshoot gedaan in de bossen. Ze is enthousiast en energiek wat aanstekelijk is. Iedereen voelde zich op zijn gemak bij haar. De foto’s zijn heel leuk en mooi geworden en we zijn er erg blij mee!”

Particulier, portretfoto’s, 2015 Nijmegen
“Linda maakt geweldige foto’s. Zelfs mijn autistische zoon krijgt ze er leuk op. Ze leeft zich in de situatie in en dat zie je terug op de foto’s. Inmiddels kunnen we haar wel onze familie fotograaf noemen :)”

Particulier, bruiloft, 2015 Nijmegen
“Linda Verweij is een zeer getalenteerde fotografe en is van alle markten thuis wanneer het gaat om de kennis en kunde van fotografie. Bovendien zorgt haar kunstzinnigheid er voor dat de foto’s een feest voor het oog zijn. Ze gaat gefocust en doelgericht te werk en is tegelijkertijd flexibel als het gaat om de wensen van haar klanten. Het is tot slot voor beide partijen een groot plezier en interessante ervaring om samen te werken.” Rebecca

Kinderfysiotherapie Morel, bedrijf, 2015 Lent
“Artby heeft foto’s gemaakt voor onze praktijk. De foto’s zijn super geworden en we zijn er heel blij mee. Wat ons ook opviel is dat elk kindje zich op zijn gemak voelde bij Linda, ze maakte de kindjes aan het lachen en keken daardoor recht in de camera. Echt super!”

Schoolfotografie 2016 Wijchen
“Beste Linda, net de schoolfoto’s van Sbo de Bolster ontvangen. Voor mij de laatste keer (ERG JAMMER) en zoals de afgelopen jaren heb je het mij weer ontzettend moeilijk gemaakt. Je hebt zulke leuke foto’s gemaakt dat ik ze dan ook bijna allemaal wil bestellen. Super bedankt voor de schoolfoto’s van de afgelopen jaren. Je hebt mij daar een mooie herinnering van geschonken.”

Stuur ons uw ervaring met Artby!
We zouden het erg leuk vinden als u ons laat weten wat u van onze foto’s vindt. Als we uw reactie ook op de website mogen gebruiken, vink dan tevens deze optie aan.

Uw naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Gebruik reactie toestaan

Uw reactie